fönsterrenovering

Fönsterrenovering

I många fall är en fönsterrenovering att föredra framför att byta ut alla fönster helt. Med en fönsterrenovering får våra skickliga hantverkare dina gamla fönster i samma skick som nya. Läs mer om hur vi utför fönsterrenoveringar i Stockholm.

Varför renovera fönster?

I samband med en fasadrenovering i Stockholm kan det vara läge att se över byggnadens fönster. Att byta ut byggnadens fönster är generellt dyrare än att renovera de fönster som redan finns. När vi utför en fönsterrenovering i Stockholm kan vi montera energiglas, renovera fönster med lågemissionsglas eller behålla standardglaset intakt. Vi kan även renovera båge och karm och komplettera isoleringsmaterialet.

De vanligaste skälen till en fönsterrenovering är avfallnande kitt, för tjocka lager med färg och dåliga bottstycken.

Fördelar med fönsterrenovering

En fönsterrenovering är en investering i byggnaden. När vi monterar energiglas sparar byggnaden energi genom att behålla mer värme i byggnaden. Oftast är en fönsterrenovering självbetalt inom 10 år. Samtidigt höjer en fönsterrenovering byggnadens värde. En riktigt bra investering med andra ord!

En fönsterrenovering möjliggör smidig och prisvärd underhållning av byggnadens fönster även i framtiden, samtidigt som vi enkelt kan behålla byggnadens karaktär med en fönsterrenovering. Om din byggnad är i behov av fönsterrenovering, tveka inte att kontakta oss! Vi kommer ut på plats och gör en plan för din fönsterrenovering.

Ta hjälp av kunniga hantverkare med din fönsterrenovering i Stockholm.