Fasadrenovering

Murare

Med de många år vi har inom Fasadrenovering Stockholm kan vi bistå med vår expertis när ni ska göra ett arbete som kräver en duktig murare. I arbetet värnar vi om de önskemål ni som mina uppdragsgivare har och vi använder alltid det bästa materialet som finns på marknaden för att resultatet skall bli bra. Vi är noga med detaljer och har ett öga för estetik, vilket brukar vara uppskattat vid den här typen av arbeten.

Att mura öppen spis, fasader och murar

Som murare är vi vana vid att ta oss an många olika arbeten och under årens lopp har vi både fått mura fasader och hjälpa företag och privatpersoner som vill ha en mur runt fastigheten. Det går även bra att ta kontakt med oss om ni skall mura kakelugn i er fastighet. Vid sådana arbeten är vi noga med att kontrollera så skorstenen blir korrekt, och naturligtvis kan vi mura öppen spis i Stockholm som passar ihop med era preferenser och med bostadens övriga arkitektur.

Erfarna murare i Stockholm

Kunder som tidigare anlitat oss för att mura öppen spis i Stockholm, eller för att bygga en hel fasad, har påtalat att de uppskattat följande:

  • Att vi håller oss till överenskomna tidsramar för arbetet
  • Att slutresultatet är snyggt och håller en hög kvalitet
  • Att vi med vår yrkesskicklighet haft förmågan att ge förslag på material och lösningar

Ett bra timpris för murare

Vi rekommenderar alla potentiella kunder att höra av sig för att få en offert på det tilltänkta arbetet, och att begära en sådan kostar självklart ingenting. Det går också bra att ringa eller mejla till oss om ni har några frågor om oss eller vill diskutera ett specifikt arbete så kan vi tillsammans hitta en passande lösning.

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med oss när ni behöver anlita en murare i Stockholm, antingen för ett helt nytt projekt eller för en fasadrenovering.