Fasadrenovering Stockholm

Renoveringar av fasader •

Murare

Med de många år jag har inom branschen efter att ha drivit Fasadrenovering Stockholm kan jag bistå med min expertis när ni skall göra ett arbete som kräver en duktig murare. I arbetet värnar jag om de önskemål ni som mina uppdragsgivare har och jag använder alltid det bästa materialet som finns på marknaden för att resultatet skall bli bra. Jag är noga med detaljer och har ett öga för estetik, vilket brukar vara uppskattat vid den här typen av arbeten.

Att mura öppen spis, fasader och murar

Som murare är jag van vid att ta mig an många olika arbeten och under årens lopp har jag både fått mura fasader och hjälpa företag och privatpersoner som vill ha en mur runt fastigheten. Det går även bra att ta kontakt med mig om ni skall mura kakelugn i er fastighet. Vid sådana arbeten är jag noga med att kontrollera så skorstenen blir korrekt, och naturligtvis kan jag mura öppen spis i Stockholm som passar ihop med era preferenser och med bostadens övriga arkitektur.

En erfaren murare i Stockholm

Kunder som tidigare anlitat mig för att mura öppen spis i Stockholm, eller för att bygga en hel fasad, har påtalat att de uppskattat följande:

 • Att jag håller mig till överenskomna tidsramar för arbetet
 • Att slutresultatet är snyggt och håller en hög kvalitet
 • Att jag med min yrkesskicklighet haft förmågan att ge förslag på material och lösningar

Ett bra timpris för murare

Ni är varmt välkomna att ta kontakt med mig när ni behöver anlita en murare i Stockholm, antingen för ett helt nytt projekt eller för en fasadrenovering. Jag rekommenderar alla potentiella kunder att höra av sig för att få en offert på det tilltänkta arbetet, och att begära en sådan kostar självklart ingenting. Det går också bra att ringa eller mejla till mig om ni har några frågor om min kompetens eller vill diskutera ett specifikt arbete så kan vi tillsammans hitta en passande lösning.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du behöver hitta pålitliga murare för en fasadrenovering i Stockholm finns vi till för dig och åtar oss alla delar av arbetet.

  Telefon
  08-58097478

  E-post
  offert@stockholmsfasadrenovering.se

  Orgnr
  570311-0014

OM OSS

När du behöver hitta pålitliga murare för en fasadrenovering i Stockholm finns vi till för dig och åtar oss alla delar av arbetet.

Stockholmsfasadrenovering.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Murargrabbarna kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.